Levné a rychlé bydlení

Současná doba opravdu není jednoduchá. Mladí lidé mají těžší, nežli kdy dřív dosáhnout n vlastní bydlení. Nejenže nemovitosti samotné se neustále zdražují, ale také se neustále zpřísňují podmínky na to, aby mladí lidé hypotéku vůbec dostali.

velký dům

Pokud jste i vy v této bezvýchodné situaci a nevíte, jak z ní ven, nemusíte hned věšet hlavu. My pro vás totiž máme jeden způsob, díky kterému si mohou vlastní bydlení dovolit i mladí lidí. Ptáte se jak na to? Jednoduše! Pořiďte si mobilheim!

Mobilní domy jsou typické tím, že jsou vyráběny v dílnách. Na váš pozemek je pak dovezen už hotový dům, který přímo čeká na to, až jej obydlíte. No nezní to prostě fantasticky?

dům v přírodě

Mobilní domy jsou vyrobeny z poctivých materiálů a jsou výborně zateplené, což znamená, že tyto domy můžete obývat i během tuhých zim a nemusíte se bát, že vám dům promrzne, nebo že budete topit tak říkajíc pánu bohu do oken.

Druhou obrovskou a nezpochybnitelnou výhodou je fakt, že tento typ staveb může být postaven i na klasické orné půdě. Což znamená, že nemusíte utrácet miliony za koupi klasického stavebního pozemku, ani ztrácet čas nudným obcházením úřadů a vyřizováním stavebního povolení. Zkrátka, vyhlídnete si pole blízko přípojek na vodu a elektrický proud a můžete ihned bydlet! Výhodou je i to, že domy mají již plně funkční kuchyň i sociální zařízení.

No a co je na tom všem nejlepší? No přeci pořizovací cena! Věřte, že tento typ taveb, ačkoliv se nejčastěji vyrábí kolem sta metrů čtverečních obytné plochy, koupíte obvykle už do jednoho milionu korun! No, a pokud si myslíte, že se jedná jen o malé stavby, i tak vás vyvedeme z omylu. Nejčastěji se jedná o třípokojové, nebo čtyřpokojové stavby, nicméně můžete si dům navrhnout a nechat postavit přesně dle vašich představ – za což si samozřejmě trochu připlatíte, ale zato budete mít dům přesně takový, jaký si přejete.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup