Elektronické cigarety – ano nebo ne?

Elektronické cigarety jsou velkým rozmachem posledních let. I když jsou na trhu již delší dobu, zdá se, že nyní jim přichází na chuť více a více lidí. Společnost totiž čím dál méně toleruje klasické kouření a kuřáků, kteří se své neřesti oddávají na veřejnosti, vidíváme čím dál tím méně. To, že se nekouří v restauracích je již úplná samozřejmost a obecně mizí z veřejných míst taková místa, kde si můžete svobodně zakouřit cigaretu.

vaping

Na elektronické cigarety přeci jen pohlíží společnost shovívavěji, než na klasické cigarety. V čem jsou ale elektronické cigarety lepší? I když nejsou ještě všechny potřebné studie ohledně účinků a dopadů elektronických cigaret na naše zdraví, už teď můžeme říct, že jsou zdravotně méně závadné, než klasické cigarety. Při kouření elektronické cigarety nedochází k procesu spalování, což rapidně snižuje produkci škodlivých a nebezpečných látek, které během kouření vdechujeme. Ano, i v elektronických cigaretách se vyskytují stejné nebo podobné látky, jako v normálních cigaretách, ale v daleko nižší koncentraci.

kouřící žena

Další věcí také je, že odpadne obtěžující zápach, který z cigaret vychází. Pokud jste kuřák, určitě to znáte. Od kouře vám poté jdou cítit vlasy, oblečení, ruce a samozřejmě zápach jde cítit i z úst. A takového zápachu se obtížně zbavuje. Elektronické cigarety vydávají jen velmi slabou vůni podle toho, jakou náplň v ní zrovna máte. Vůně hned vyprchá, proto si bez problému můžete potahovat i v uzavřeném prostoru a nebude nic cítit. Ušetříte. Cigarety se čím dál tím více zdražují a pokud si přepočtete ceny za náplně, vyjde vás to v každém případě levněji, než klasické cigarety.Chcete vyzkoušet kvalitní a cenově dostupnou elektronickou cigaretu? Elektronická cigareta MOK je vhodná jak pro začátečníky, tak pro ty, kteří již mají s elektronickými cigaretami zkušenosti. Vyzkoušejte MOK nahřívaný tabák pro maximální požitek.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup